Back to Nature: Stagiu de toamnă Zhineng Qigong

Data:
01/10/2020 - 04/10/2020

Ora:
Toata ziua

Locaţia:
Hanul din Pădure

Categoria:


STAGIU INTENSIV ZHINENG QIGONG
1 – 4 OCTOMBRIE
HANUL DIN PĂDURE, Stejărenii, lângă SIGHISOARA

În medicina tradițională chineză toamna este anotimpul ce corespunde Plămânilor și elementului Metal – un timp numai bun așadar pentru reflecție, interiorizare după focul și expansiunea verii, renunțare la ceea ce este vechi sau stagnant în viețile noastre, de revenire la esența noastră și de hranire a energiei și spiritului. Noi vă invităm să faceți acestea prin practica qigong-ului și conexiunea cu natura, intr-un retreat de patru zile, la început de octombrie.

🍀 ZHINENG QIGONG este o știință a vieții, o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate si vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă ințelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare.
În acest stagiu vom învăța sau aprofunda tehnici din Zhineng Qigong: forme dinamice din nivelul 1 și 2, forme statice și meditație, lucrul cu sunetele și alte tehnici terapeutice.

Vom extinde practica și în afara intervalelor dedicate exersărilor, învățând cum să rămânem prezenți în momentul de față și în propriul corp indiferent de activitățile pe care le facem în exterior.

Mai multe despre Zhineng Qigong: www.fiveelements.ro

🍀 CAZARE: În cele patru zile vom poposi la marginea satului Stejărenii, în apropiere de Sighișoara. Pensiunea în care vom sta va fi doar a noastră pe timpul retreat-ului și, așa cum îi spune numele, este situata în inima pădurii.  Cazarea va fi în camere twin (6) sau duble (1), iar mesele le vom lua la restaurantul pensiunii.

🕒 PROGRAM:
Joi 1 octombrie
13.00 – deschidere stagiu și masa de prânz (la pensiune)
14.30 – 16.30 – timp de odihnă, drumeție, journalling
16.30 – 18.00 – practică (Zhineng Qigong)
18.30 –19.30 – cina
20.00 –21.30 – practică (Zhineng Qigong)
23.00 – stingerea
Vineri si sâmbătă 2,3 octombrie
07.30 – 08.30 – practică (stretching și forme dinamice)
08.30 – 09.30 – mic dejun
10.00 – 12.00 – practică (Zhineng Qigong)
13..00–14.00 – prânz
18.00-19.00 – cina (la pensiune)
19.30-21.30 – practică (Zhineng Qigong)
23.00 – stingerea
Duminică 4 iulie
07.30 – 08.30 – practică (stretching și forme dinamice)
08.30 – 09.30 – mic dejun
10.00 – 12.00 – practică (Zhineng Qigong) si incheierea stagiului

* În funcție de condițiile meteo si de energia grupului, programul poate suferi mici modificări.
* Practica va avea loc în aer liber în cea mai mare parte.

🔸VĂ GHIDEAZĂ:
Dana Mîrza: instructor Zhineng Qigong Nivelul 1 și Taijiquan stilul Yang, instructor Yin Yoga, instructor bodyART. Dana vă va ghida cu multă căldură și răbdare; pentru ea este o bucurie să împărtășească ceea ce a învățat în ultimii 16 ani de la profesorii săi de aici sau din China, și mai ales din înțelegerea avută prin experiență.
și
Iunona Gheorghiu: practică de 25 de ani tehnici energetice, este instructor Qigong, instructor în formare Zhineng Qigong și un terapeut foarte dăruit în terapia craniosacrală și alte terapii energetice. Iunona deține scânteia unui zâmbet, mereu molipsitor. Ea va fi responsabilă să așeze în voi optimismul și, cu atingerea zâmbetului interior, să vă susțină în procesul terapeutic sau de autocunoaștere.

🔹NUMĂR DE LOCURI: 14

🔹 CÂT COSTA? 850 lei, tarif ce include:
👉Cazare 3 nopți în camere de două persoane (6 camere cu paturi twin, o cameră cu pat dublu)
👉Mese (joi – prânz și cină * vineri – mic dejun, prânz, cină * sâmbătă – mic dejun, prânz, cină * duminică – mic dejun)
👉Organizare și practica zhineng qigong

**Se pot organiza și plimbări cu caii; costul va fi calculat în funcție de numărul de doritori și se va adăuga costului retreat-ului.

***Transportul va fi cu mașinile personale și costul său nu este inclus în prețul total; vom facilita gruparea pe mașini în săptămânile dinainte de plecare. Vă rugăm să precizați la înscriere dacă puteți lua în mașină și alți participanți, iar în cazul în care nu veniți cu mașina personală, să specificați și acest lucru. Se poate ajunge și cu trenul până la Sighișoara și de acolo să vă preluăm cu mașina.

🔹 ÎNSCRIEREA se face scriindu-ne la adresa contact@fiveelements.ro
1. Ocuparea locului se face prin plata unui avans de 300 lei până la data de 8 septembrie. ***
2. Restul de 550lei se va achita până în data de 28 septembrie.

*** În cazul în care organizatorul anulează stagiul, avansul va fi returnat integral. Avansul nu este returnabil daca renunțați după data de 13 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *