ZHINENG QIGONG – exersări online

Data:
22/04/2021

Ora:
19:00 - 20:20


ZhìNéng QìGōng este o știință a vieții, o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate si vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă ințelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare.. Are la bază tehnici din diverse stiluri de qigong (confucianist, budist, taoist, qigong medical, qigong-ul artelor martiale) combinate cu știința si medicina modernă.

In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhìnéng Qìgōng ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate. Creatorul sau, Dr. Pang Ming, si-a dedicat  viața studiind în profunzime qigong tradițional, arte marțiale, medicină tradițională chineză, stiința modernă, filosofie și medicină occidentala, pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune și înțelegere nouă și completă asupra universului și a ființei umane.

In prezent, Zhìnéng Qìgōng este cea mai raspandită scoala de qigong din lume, cu peste 20 de milioane de practicanți.

Peng Qi Guan Ding Fa (Lift Qi Up Pour Qi Down) este tehnica principală din Nivelul 1. Ea combină mișcări ușoare cu anumite vizualizări, având multiple beneficii asupra sănătații:

  • crește qi-ul intern și sprijină funcția de închidere și deschidere al nivelul membranelor corpului;
  • întărește întregul corp și ajută la eliminarea blocajelor;
  • corectează postura ;
  • susține curgerea armonioasă a qi-ului pe meridianele energetice;
  • dezvoltă senzitivitatea;
  • dezvoltă atenția în momentul prezent și deschiderea față de viață.

Exersările vor fi conduse de DANA MÎRZA , instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1. Dana a studiat și continuă să studieze Zhineng Qigong la școala Daohearts din China, profesorii săi fiind elevi direcți ai Maestrului Pang Ming.

Exersările  se vor ține pe platforma Zoom Online Meetings.

Cost: 30 de lei

Înscrieri și informații (cod acces, detalii plată): email contact@fiveelements.ro / whatsapp 0723928558.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *