QIGONG DINAMIC și forme de TAI CHI stilul YANG

Data:
23/03/2020

Ora:
19:00 - 20:00


TAIJIQUAN (cunoscut și sub denumirea de TAI CHI CHUAN) este cel mai raspândit stil intern de arte marțiale chinezesti, practicat astăzi in lumea intreagă mai ales ca o disciplină terapeutică, de menținere a stării de sănătate, de sporire a vitalității si de echilibrare psiho-emoțională. Este o cale de a-ți găsi pacea interioară, vitalitatea și bucuria de a trăi. Născut ca o artă marțială, taijiquan-ul se bazează pe miscări fluide, lente, ce au in spate însă o întreagă filosofie, medicină și stiință.

Mișcările continue, fluide din taijiquan  și qigong se bazează pe principiul că o apă curgătoare nu băltește niciodată. Formele blânde relaxează atât musculatura, cât și articulațiile, ceea ce intărește corpul din interior.

În medicina chineză tradițională se consideră că starea de sănătate se atinge atunci când organele interne sunt pline de energie, când energia circulă liber pe meridiane, când mintea este liniștită si sufletul impacat. Tai Chi-ul și Qigong-ul ne ajută să găsim această armonie in mod natural.

Printr-o practică perseverentă, dedicată, aceste discipline te ajută să iți crești forța si flexibilitatea, starea de prezență în clipa de fată, energia si vitalitatea, gândirea clară, puterea de concentrare.

Exersările  se vor ține pe platforma Zoom Online Meetings.

Înscrieri și informații: contact@fiveelements.ro / 0723928558.