bodyART – exersări săptămânale

Data:
07/10/2020

Ora:
19:00 - 20:15

Locaţia:
One Herăstrău


bodyART este un program holistic, bazat pe teoria celor cinci elemente din medicina tradițională chineză și pe principiul yin-yang, aducând împreună într-o manieră nouă, fluidă, exerciții inspirate din yoga, qigong, tai chi, kinetoterapie, dans, pilates cu tehnici speciale de respirație.
Într-un program bodyART veți găsi exerciții terapeutice, de echilibru și coordonare, de forță și conștientizare, combinate cu tehnici de stretching și relaxare. Din punct de vedere al corpului, vom lucra atât cu sistemul muscular (element yang), dar și cu sistemul osos și țesuturile conjunctive: articulații, tendoane, fascii (țesuturi yin). Acest tip de mișcare conștientă susține eliminarea blocajelor, fie ele de natură fizică sau emoțională, curgerea armonioasă a energiei în corp, așadar starea de bine și echilibru.

Fiecare sesiune se va încheia cu o tehnică meditativă ghidată.

🍂 Vă conduce în practică Dana Mîrza, instructor bodyART (Basic, Myofascials, Energy, Best Age, Kids), instructor Tai Chi și Qigong, instructor yin yoga.

🍂 Număr participanți: maxim 6

🍂 Loc de desfășurare: PhysioOne – din ansamblul ONE Herăstrău Plaza, str. Zăgazului nr. 21-15 (Aviației – Metrou Aurel Vlaicu)

🍂 Tarif: 75 de lei o ședință / 250 de lei 4 ședințe

🍂 Înscrieri/ informații – whatsapp 0723928558/ email contact@fiveelements.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *