Zhineng QIGONG

Data:
15/09/2022

Ora:
19:30 - 20:50

Locaţia:
Sambodhi.ro


𝐙𝐇𝐈𝐍𝐄𝐍𝐆 𝐐𝐈𝐆𝐎𝐍𝐆 este o știință a vieții, o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate si vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă înțelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare. Are la bază tehnici din diverse stiluri de qigong tradițional, dar adaptate omului modern.
In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhineng Qigong ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate. Creatorul sau, Dr. Pang Ming, si-a dedicat viața studiind în profunzime qigong tradițional, arte marțiale, medicină tradițională chineză, stiință modernă, filosofie și medicină occidentala, pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune și înțelegere nouă și completă asupra universului și a ființei umane. In prezent, Zhineng Qigong este cea mai raspândită școală de qigong din lume, cu peste 20 de milioane de elevi.
Vom practica:
Peng Qi Guan Ding Fa (Lift Qi Up Pour Qi Down), tehnica principală din Nivelul 1. Ea combină mișcări ușoare cu anumite vizualizări, având multiple beneficii pentru sănătate și echilibru interior:
* crește qi-ul intern și sprijină funcția de închidere și deschidere la nivelul membranelor corpului;
* întărește întregul corp și ajută la eliminarea blocajelor;
* susține curgerea armonioasă a qi-ului pe meridianele energetice;
* dezvoltă senzitivitatea;
* corectează postura ;
* dezvoltă atenția în momentul prezent și deschiderea față de viață.
– Tehnici de meditație
🔰 Vă ghidează: DANA MÎRZA, inițiator al proiectului Five Elements, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1. Dana a studiat și continuă să studieze Zhineng Qigong la școala Daohearts din China, profesorii săi fiind elevi direcți ai Maestrului Pang Ming.
🔰 Locul de desfășurare: 𝐥𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚̆ (Sambodhi.ro, str. Popa Rusu nr. 16A, mansardă) 𝐬̦𝐢 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞.
🔰 Program: joi, 19.30-20.50
🔰 Cost: 55 de lei o ședință /160 de lei abonament 4 ședințe Qigong/ Tai Chi valabil 30 de zile
🔰 Înscrieri și informații: email contact@fiveelements.ro / whatsapp 0723928558