Qigong terapeutic – ZHINENG QIGONG

Data:
14/10/2021

Ora:
19:30 - 20:50

Locaţia:
Sambodhi.ro


ZHINENG QIGONG este o știință a vieții, o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate si vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă ințelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare. Are la bază tehnici din diverse stiluri de qigong tradițional, dar adaptate omului modern.

In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhineng Qigong ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate. Creatorul sau, Dr. Pang Ming, si-a dedicat viața studiind în profunzime qigong tradițional, arte marțiale, medicină tradițională chineză, stiința modernă, filosofie și medicină occidentala, pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune și înțelegere nouă și completă asupra universului și a ființei umane. In prezent, Zhineng Qigong este cea mai raspandită școală de qigong din lume, cu peste 20 de milioane de elevi.

Vom practica:

Peng Qi Guan Ding Fa (Lift Qi Up Pour Qi Down), tehnica principală din Nivelul 1. Ea combină mișcări ușoare cu anumite vizualizări, având multiple beneficii pentru sănătate și ehilibru interior:

  • crește qi-ul intern și sprijină funcția de închidere și deschidere al nivelul membranelor corpului;
  • întărește întregul corp și ajută la eliminarea blocajelor;
  • susține curgerea armonioasă a qi-ului pe meridianele energetice;
  • dezvoltă senzitivitatea;
  • corectează postura ;
  • dezvoltă atenția în momentul prezent și deschiderea față de viață.

Tehnici de meditație

Vă ghidează: DANA MÎRZA, inițiator al proiectului Five Elements, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1. Dana a studiat și continuă să studieze Zhineng Qigong la școala Daohearts din China, profesorii săi fiind elevi direcți ai Maestrului Pang Ming.

Locul de desfășurare: Sambodhi.ro, str. Popa Rusu nr. 16A, mansardă. Dacă vor fi solicitări, clasa va fi transmisă și online.

Program: joi, 19.30-20.50

Cost:

50 de lei o ședință  /

140 de lei abonament 4 ședințe  Zhineng Qigong valabil 5 săptămâni   /

180 de lei abonament 6 ședințe  Zhineng Qigong +Qigong –forme dinamice și meditative + Tai chi, valabil 4 săptămâni

Înscrieri și informații: email contact@fiveelements.ro / whatsapp 0723928558.