Exersare Zhineng Qigong Level I * TÂRGU MUREȘ

Data:
14/03/2020

Ora:
15:00 - 17:00

Locaţia:
Târgu Mureș


„Zhìnéng Qìgōng este știința care pune accentul pe transformarea propriei persoane prin implicarea activă a conștiinței umane „. (Dr. Pang)

Zhìnéng Qìgōng activează capacitatea noastră de autovindecare, ne ajută să regăsim echilibrul dintre minte, corp și emoții, să avem mai multă ințelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare.
In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhìnéng Qìgōng ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate.
Creatorul sau, Dr. Pang Ming, și-a dedicat intreaga viată studiind in profunzime qigong traditional, arte martiale, medicină traditională chineză, stiinta modernă, filosofie si medicină occidentala pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune si intelegere nouă si completă asupra universului si a fiintei umane.
In 1988 el infiinteaza primul Centru Shijiazhuang Zhineng, urmat in 1991-1992 de Centrul din Qinhuangdao și Departamentul de Cercetare Hebei Huaxia Zhineng Qigong. Datorită afluxului foarte mare de oameni, se deschide apoi cel mai mare Spital de Qigong – Centrul de Sănătate Huaxia Zhineng Qigong, cunoscut și ca „Spitalul fără medicamente”. Peste 300.000 de pacienti au fost tratați pana la sfarșitul anului 1999, majoritatea suferind de boli foarte grave. Cu o rată de succes de 95% in 210 tipuri de afecțiuni diferite, Centrul Huaxia a dovedit cat de eficiente sunt tehnicile simple din Zhineng Qigong.
In prezent, Zhìnéng Qìgōng este cea mai raspandită scoala de qigong din lume, cu peste 20 de milioane de practicanti.

********
In acest atelier vom aprofunda tehnicile predate in cursul de Nivelul I:

– .La Qi – tehnică pentru creșterea energiei, pentru imbunătătirea functiei de inchidere si deschidere a celulelor si de asemenea bază pentru practica celor care doresc sa devină terapeuti;
– Pěng Qì Guàn Dǐng Fǎ (Lift Qi Up Pour Qi Down) – tehnica specifica Nivelului 1, ce combină miscări usoare, respiratie si anumite vizualizări;
– .Sān Xīn Bìng Zhàn Zhuāng (Three Centers Merge Together) – tehnică meditativă pentru fuziunea celor trei centri.
– Dūn Qiáng Fǎ – formă dinamică pentru sănătatea coloanei, cresterea energiei rinichilor
– tehnici meditative

�Program:
Sambătă 14 martie in intervalul 15.00-18.00

�Veti fi ghidati de Dana Mirza, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher International Zhineng Qigong Level 1, intructor yin yoga si bodyART

Despre Dana

�Tarif: 80 de lei
(pentru cei care participa si la atelierul din 15 martie, Meridian Flow, costul va fi de 150 de lei pentru ambele)

� Înscrierile se fac până pe data de 12 martie prin achitarea integrala a tarifului .
Înscrieri și informații legate de locul de desfasurare: iunona_gheorghiu@yahoo.com, tel. mobil 0740136299.