Curs introductiv Zhineng Qigong (Nivelul 1)

Data:
27/09/2019 - 29/09/2019

Ora:
18:00 - 13:00


„Zhìnéng Qìgōng este știința care pune accentul pe transformarea propriei persoane prin implicarea activă a conștiinței umane „. (Dr. Pang)

ZhìNéng QìGōng este o știință a vieții, o disciplină menită să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate si vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă ințelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare. Are la bază tehnici din diverse stiluri de qigong (confucianist, budist, taoist, qigong medical, qigong-ul artelor martiale) combinate cu știința si medicina modernă.

In 1997 si 1998, Administratia Generala a Sporturilor Nationale din China a declarat Zhìnéng Qìgōng ca fiind cel mai eficient tip de qigong pentru sănătate. Creatorul sau, Dr. Pang Ming, si-a dedicat intreaga viată – si continua sa o faca – studiind in profunzime qigong traditional, arte martiale, medicină traditională chineză, stiinta modernă, filosofie si medicină occidentala, pentru a oferi prin acest sistem deschis o viziune si o intelegere nouă si completă asupra universului si a fiintei umane.
In prezent, Zhìnéng Qìgōng este cea mai raspandită scoala de qigong din lume, cu peste 20 de milioane de practicanti.

********

In acest curs vom invata, respectiv practica:
1.Istoric si elemente teoretice de bază din stiinta ZhìNéng QìGōng;
2.La Qi – tehnică pentru cresterea energiei, pentru imbunătătirea functiei de inchidere si deschidere a celulelor si de asemenea bază pentru practica celor care doresc sa devină terapeuti;
3.Cele opt fraze pentru armonizarea campului energetic;
4.Pěng Qì Guàn Dǐng Fǎ (Lift Qi Up Pour Qi Down) – tehnica dinamica specifica Nivelului 1, ce combină miscări usoare, respiratie si anumite vizualizări;
5.Sān Xīn Bìng Zhàn Zhuāng (Three Centers Merge Together) – tehnică meditativă.
6.Dūn Qiáng Fǎ – formă dinamică pentru sănătatea coloanei, cresterea energiei rinichilor.

Program:
Vineri 28 sept 18.00-21.00
Sambătă 29 iunie 10.00-13.00 15.00-18.00
Duminică 30 iunie 10.00-13.00

Sunt incluse: materiale scrise, audio si video.

Cursul va fi sustinut de Dana Mirza, instructor Tai Chi și Qigong, International Teacher Zhineng Qigong Level 1 de catre scoala Daohearts din China. Dana practică de 15 ani taiji și qigong, discipline pe care le impărtășește cu pasiune și multă căldură. A studiat Zhineng Qigong in China, profesorii săi fiind elevi directi ai Maestrului Pang Ming.

Locul de desfășurare: str. Matei Basarab nr. 16 (zona Unirii), la mansardă.

Cursul este urmat de exersări săptămanale in fiecare miercuri, pe strada Sfintilor nr 6 (Piata Rosetti), in intervalul 19.00-20.30.

Cost: 350 de lei pentru plata integrală până pe data de 20 septembrie; 380 de lei pentru plată si inscriere intre 21 si 26 septembrie.

Numar de participanti: minim 4, maxim 15.

Vă recomandăm să aveti imbrăcăminte lejera si vă rugăm să aveti incăltăminte curată pentru interior.

Rezervări:

Din păcate, nu se mai pot face rezervări la acest eveniment.